Vackra hästar

Tama, Naldo & Solsken

Bilen krångla - och sen blev det fest!!

Ninja Permalink2
Fick en himla schysst inbjudan till en fest i fredags. En gammal kollega till mig skulle dra ihop lite folk och gå ut. Det var typ 1000 år sen jag var ute så jag blev himla sugen. Men min ekonomi tillåter INGA roligheter utanför hemmet, så att gå ut är tyvärr en utgift jag får hålla på. Men... så...skriver....han...så här:
 
 
 
 
 
...och då finns det ju inget att tveka på! Blev glad och taggad som fasen! Åkte först hem till mormor och städade och lite så. Sen startade inte min bil.... Alltså VERKLIGEN inte startade! Mormors direkta kommentar: "Nu ringer du upp den där killen och säger att det inte blir nåt ikväll!" 
 
Det gjorde jag INTE. Jag lämnade bilen hos mormor, tog Lupus under armen och GICK hem.
 
Tyckte jag var duktig som tusan tills jag berättade för Inger om min strapats, och hennes direkta kommentar var: "Jag brukar också gå till stugan ibland." (Exakt samma sträcka fast lite längre!) Men HALLÅÅÅÅÅ! Jag fick faktiskt SKOSKAV!!
 
Väl hemma mockade jag åt Tama, målade naglarna, ansade benen, sydde ihop en halvtrasig klänning, sminkade och piffade tills värden för festen dök upp utanför stugfönstret. Hörde tydligt skrapet när han körde över gårdsstenen. Samma sten som jag också kört på och kvaddat undersidan på min bil med, så att det brummar och skramlar som sjutton när man kör...
 
Var på så himla gott humör, då jag strax innan avfärd fått ett glädjande besked. Visste knappt om jag skulle skratta eller gråtskratta. Kände mig nästan hög av glädje och kunde verkligen inte hålla låg profil på festen trots att jag knappt kände nån där. Gästerna var ca 10 till antalet och jag var enda tjejen. Men "tack vare" min icke så diskreta framtoning upplevde festdeltagarna känslan av att det minst var 5-6 tjejer där. Inte illa!
 
 
Hade SÅ HIMLA KUL, och lyssnade/dansade till SÅ BRA MUSIK! Försöker komma ihåg några av låtarna men den enda jag minns är den här:  http://www.youtube.com/watch?v=ROaBopJPObk
 
Övertalade alla att vi skulle göra leken "Kropp mot kropp", och jag fick en del stilpoäng (som dessvärre inte noterades) då jag hade kort klänning och bjöd på lite extra. Skulle absolut velat haft kameran beredd då jag slängde upp ena benet och visade centrum av mina hudfärgade trosor. Killarnas miner avslöjade att dom trodde dom fick se mer än dom egentligen fick...! Hahahahaha!!
 
 
Hade på mig min nya Nelly-klänning, gul och allt Påsken till ära. Gick till Butlers där killen i mitten på bilden blev utslängd då han råkade få ett bråk över sig... Dansade och hade riktigt kul hela timmen vi var ute. Råkade flörta med en kille som visade sig vara TJUGOETT år "gammal". Jag slår visst nya rekord hela tiden...!
 
 
Åh! Jerker & jag kom med på en vimmelbild!
 
 
 
 
 
 
Till top