Vackra hästar

Tama, Naldo & Solsken

Utannonserad Tama

Hästarnas revolution, Ninja medryttare sökes Permalink0
Har ute en annons på Blocket om en ny medryttare till Tama. Allt handlar just nu bara om pengar, egentligen vill jag ha henne helt för mig själv. I framtiden när jag återigen är en hårt arbetande kvinna, kommer anledningen istället vara tidsbrist. I nuläget är jag vädigt rik på tid. 
 
 
 
 
Har hittills fått svar från två tjejer som verkar seriösa. Men den ena verkar tro att Tama är nån slags "hjälp-häst" som ska "få igång" henne. Men så funkar det INTE. Den tjejen jag är ute efter ska vilja ha en egen häst men inte ha tid eller råd. Hon ska alltså ha både intresse och kunskap. Det här är ingen ridskole/turridnings-verksamhet, utan handlar om eget ansvar över "sin" häst.
 
Jag lägger ca 2000 kr i månaden på min häst. Som medryttare lägger man 500 kr i månaden för att få ha en egen häst 8 dagar varje månad. Jag betalar alltså 95 kr om dagen, medans en medryttare betalar 62 kr. Och då får dom allt serverat. Hästen hålls frisk och hovarna sköts. Alla tillbehör och prylar finns på plats, liksom foder och strö. Bara att sköta, pyssla och rida!
 
Om jag inte själv råkat bli hästägare hade jag lätt varit medryttare istället.
Till top