Vackra hästar

Tama, Naldo & Solsken

Jag tror morgonkaffet kicka in NU

Hästarnas revolution, Ninja Bettlöst, Fylla, Haflinger, Häst, Indianhackamore, Natural Horsemanship, dricka vin, filmmys, hästblogg Permalink0
Har suttit inne hos Erica och druckit vin (TVÅ glas), ätit kex med marmelad och ost, och kollat på en FRANSK film. Och den var BRA. Fnissade och fnissade lite till. SKÖNT. Ska upp TIDIGT imorgon och ta ut hästarna, så jag borde verkligen krypa ner nu. Men jag är ovanligt pigg för att vara denna tiden på dygnet. What to do?
 
Promenerade förbi brevlådan förut och såg att mitt nya snöre till Tama hade kommit. Dom hade sänkt pris på Naturhästen, så nu kostade det bara 145:- + frakt! Och därför var jag TVUNGEN att beställa ett "medelhavsgrönt". Tog COB-storlek denna gång och det satt riktigt bra. 
(Tama är nyfriserad och tyckte det var lite pinsamt att vara med på bild...)
Red ut en helt ny runda, som visade sig inte alls vara en. Så vi fick klafsa igenom ett sumpigt kalhygge. Men Tama var hur framåt och go som helst. Tvekade inte en sekund genom granris och myrmark, hoppade jämfota över stock och sten! Påminde mig om gamle Al som var så himla självgående. Sen kom regnet. Blev blöt ända in på trosorna innan vi var hemma igen...
 
Erica tyckte att Tama såg ut som en "My Little Pony" när hon galopperade. Skuttade ännu mer den här gången! Men släpper jag efter lite så ökar hon galoppen inte bockningarna, och det är ju bra. 
Blöt. Häst.
 
 
Till top